MECA Fondet for november

2019-01-28

MECA Fondet er en tilskuddsordning som har til hensikt å bidra positivt til norsk breddeidrett. Bilverksteder som er med i MECA-kjeden kan søke MECA Fondet på vegne av sitt lokale idrettslag

MECA Fondet deler annenhver måned ut inntil kr 25 000,- til ett eller flere idrettslag. Målet er å bidra til at flest mulig får anledning til å delta på et idrettstilbud i sitt lokalområde.
Fondet ble opprettet høsten 2015 i forbindelse med at MECA inngikk avtale om hovedsamarbeid med Norges Ishockey Forbund og herrelandslaget i hockey. 


MECA fondet for november 2018 gikk til 
Ulstein Bil AS på vegne av Hødd United. 
Vi gratulerer! 
 
Det var stor jubel da Gunnar Olav Eiksund og Svein Idar Eiksund fra Ulstein Bil, overrakte MECA Fondet på kr.20 000.- til Hødd United.
Dette var en fantastisk start på 2019 for Hødd United, laget hvor det ikke bare handler om fotballen. Her handler det også om mestringsfølelse, om å bygge selvtillit og vennskap. Dette er et lag for alle uansett skade, lyte og ferdigheter.
Det kommer spillere fra hele sju kommuner og hvor det faktisk er spillere med verge som kjører 2,5 time for å komme seg på trening en gang i uken.
Dette er sårt tiltrengte penger til 10 års jubilanten som er 100% avhengige av sponsorer for at spillerne skal ha ett tilbud.
Etter treningen denne dagen spanderte Ulstein Bil pizza og brus på hele gjengen, noe som også ble veldig godt mottatt av denne fantastiske gjengen.

Den lokale avisen Vikebladet var også med hele tiden. Du kan lese deres artikkel og se flere bilder på vikbladet.no/sport