Velkommen

Mekonomen Company forsterker teamet og rekrutterer Anne Borgen Sturød som Kommersiell Direktør.

2021-10-08

Anne Borgen Sturød går inn i den nye rollen som Kommersiell Direktør med strategisk og operativt ansvar for markedsføring, varemerke,-og forretningsutvikling samt kommersialisering av våre konsepter.

Anne har lang erfaring innen markedsføring, salg og produktutvikling og kommer nå sist fra Diplom-Is hvor hun har hatt rollen som Marketing & Produktutviklingsdirektør. Før dette har hun hatt en rekke ledende roller innen markedsføring i Orkla. Anne blir en del av ledergruppen i Mekonomen Company, hvor blant annet konseptene MECA og Mekonomen inngår.

Jeg ønsker Anne velkommen til ledergruppen i Mekonomen Company. Anne har mange års erfaring fra produkt- og konseptutvikling samt Go to market prosesser fra produsentperspektivet, både på strategisk og operativt nivå. Vi jobber med kunder i flere dimensjoner, vi jobber med bilverksteder, øvrige grossistkunder, bilfører og bileier som kunde på samme tid og ser at Annes erfaring vil bli viktig for vår utvikling framover. Med sin brede erfaring kommer hun til å være en viktig del av vår strategiske satsning på å utvikle våre konsepter, og komplettere teamet på en veldig bra måte, sier Geir Hoff, adm.dir. for Mekonomen Company AS.

Jeg gleder meg til å starte opp, sier Anne Borgen Sturød. Bilbransjen er ny for meg, men jeg håper at jeg med min erfaring fra andre bransjer kan bidra til å utvikle selskapet videre sammen med dyktige kollegaer. Mekonomen Company har sterke merkevarer i Mekonomen og MECA som det skal bli spennende å jobbe med fremover.

Anne starter i sin nye rolle i Mekonomen Company 14. oktober 2021.

 

Les også Hun får ansvaret for forretningsutvikling i den nye Mekonomen-organiseringenbilbransje24.no