Smøreoljer

Mobil™ har holdt mennesker og maskiner i bevegelse siden før den første bensindrevne bilen. MECA er stolt distributør av Mobil oljer til både personbiler, varebiler, tyngre kjøretøy, landbruk og industri. 

ExxonMobil er verdens største oljeselskap. Med høyt fokus på forskning og fremtdens teknologi, er de en utmerket samarbeidspartner for MECA.

Mobil 1™ er verdens ledende syntetiske motoroljemerke som leverer eksepsjonell ytelse. Mobil 1™ teknologi er anbefalt av flere bilprodusenter enn noen annen syntetisk olje i verden og  oppfyller og overgår angitte krav. Mobil1™ gir eksepsjonell ytelse og beskyttelse mot motorslitasje under selv de mest krevende forhold. F

ra Wright-brødrenes første flytur til oppskytingen av romstasjonen, fra de aller første bilene til de nyeste Formel 1 bilene, har olje fra Mobil kontinuerlig sørget for at millioner av kjøretøy yter sitt aller beste.

Foruten motorolje og girolje til personbiler og tyngre kjøretøy, leverer vi også et bredt sortiment oljer til landbruk og industri. 

Kontakt gjerne en av våre 25 lokale grossist-avdelinger for forslag til lageropplegg og samarbeidsavtale.