MECA verktyg och reservdelar

Bildeler, verktøy, verkstedutstyr og forbruksartikler – når du trenger det

Som verksted er det enkelt å få tak i riktig bildel eller verktøy hos MECA. Du finner alt i vår webshop der du enkelt kan søke etter artikler, laste ned prisfiler og legge inn bestillinger. Søk etter bildeler gjøres lynraskt ved hjelp av registreringsnummer. 

Vårt kjernesortiment er bygd opp med utgangspunkt i kjedeverkstedenes behov og preges av fleksibilitet, mangfold, levetid og serviceintervaller. Ettersom hver avdeling har stor sortimentsbredde, får du som kjedeverksted færre partnere å forholde deg til. Dette reduserer din totalkostnad og gir mer kostnadseffektive verkstedbesøk for dine kunder – og nok et konkurransefortrinn for deg.Riktige deler – til rett tid
Det er selvfølgelig av største betydning at du mottar riktige deler til rett tid. For å sikre størst mulig leveringssikkerhet, har vi et sentrallager i Eskilstuna og et nasjonalt lager på Gjøvik. Gjennom disse leverer vi til alle våre lokale avdelinger over natten. Sentrallageret gir et godt bilde av hvordan MECA arbeider i alle ledd: høyeste mulige servicegrad, høy teknologi, maksimal tilgjengelighet og presisjon. Den høye automatiseringsgraden minimerer dessuten risikoen for feil og sikrer at riktig verksted får riktige deler til rett tid – noe alle vinner på.